Головна
>
LP
>

Житомирський проект Резидент презентував міні-альбом на межі поезії і музики

Житомирський проект Резидент презентував міні-альбом на межі поезії і музики

25 липня музичний проект Резидент презентував новий міні-альбом, який отримав назву Жінки без чоловіків. EP можна прослухати на SoundCloud.

Творчість проекту балансує на межі поезії та музики. Резидент – сайд-проект музикантів житомирського скрімо гурту «oh, deer!». Крім згаданого EP, у активі музикантів є ще два: «Демо» та «П» (обидва – 2015).

Учасники гурту так розповідають про нову платівку: “Через 90 років після виходу легендарної збірки розповідей Ернеста Гемінґвея «Чоловіки без жінок» світ побачило її продовження – Жінки без чоловіків, новий EP гурту Резидент. Запис відзначився спільною роботою із продюсером Papa Marlin (LouLou Records) та художницею Романою Рубан.

Гурт Резидент працює на межі поезії та музики. Лірика гурту наповнена глибоким змістом та численними посиланнями. Десь так звучав би Бумбокс, якби залишився грати на паті на восьмому поверсі”.

Нагадаємо, що в Україні діє ще один гурт зі схожою назвою, але латиницею. Rezident – це проект Германа Гриценка. Останній раз ми про нього чули 5 місяців тому.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024