Головна
>
Новини
>

Rhythm Büro повертається з вечіркою на ВДНГ: деталі

Rhythm Büro повертається з вечіркою на ВДНГ: деталі

5 лютого у 9 павільйоні ВДНГ пройде Rhythm Büro після дворічної паузи. У лайнапі — електронні артисти з Німеччини, США, Франції та України. Квитки можна придбати тут.

Rhythm Büro — формація київської електронної сцени, якою керують діджеї та саунд-продюсери Ігор Глушко (Igor Glushko), Віра Логданіді (Vera Logdanidi) та Олександр Павленко (Na Nich). За шість років існування проєкту провели чимало івентів не лише в Україні, а й за її межами. Один з їхніх проєктів — щорічний фестиваль Natura.

Остання велика indoor-подія формації відбулась в Києві на початку 2020-го року, яка пройшла під назвою Season Opening, однак звичний сезон так і не відбувся.

«Заплановані події були скасовані, ми працювали тільки влітку в зеленій безпечній зоні з open air форматом (Natura). Отже, це, можна сміливо сказати, буде наша перша велика подія в приміщенні за 2 роки очікування. Ми вирішили назвати її просто Rhythm Büro, як колись називали свої вечірки, коли не мали планів далі, ніж на поточну подію», — пояснили організатори. 

Вечірку відкриє Віра Логданіді.

Також на Rhythm Büro відіграє культовий німецький продюсер Anthony Rother. Він засновник лейблу Datapunk, який дав друге дихання жанру електро.

З лайвом виступить американець Rrose, який відомий своїми експереметами та психоделічним звучанням. В межах цього музичного проєкту артист виступає у жіночому амплуа, висловлюючи протест проти «чоловічого» жанру. 

Свої сети також відіграють берлінський артист Blind Observatory та французька саунд-продюсерка Hydrangea.

Слідкуйте за оновленнями на Facebook-сторінці події.


Читайте також: Нова норма та постійні зміни в європейській музичній індустрії на п’ятому Selector PRO

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024