Головна
>
Новини
>

Гурт Тартак остаточно припинив діяльність

Гурт Тартак остаточно припинив діяльність

Гурт Тартак оголосив у соцмережах, що припиняє свою діяльність через два роки після виходу Олександра Положинського з гурту. Музиканти планують вже скоро представити новий проєкт.

Цю заяву також прокоментував Олександр Положинський, колишній фронтмен гурту:

«Коли, кілька місяців тому, я висловив припущення, що в існуючому творчому режимі та в саморекламі, буцімто він вже не той, Тартак довго не протягне, на мене посипалися звинувачення і образи. Що ж — не вперше людям не подобається сумна правда

Хочу подякувати колегам за всі чудові миті творчості та крутих концертів, за спілкування і співпрацю, за незабутні враження й, часом, цікаві пригоди.» — пише Олександр у своєму пості.

Нагадуємо, Олександр Положинський оголосив про свій вихід з гуртів Тартак та Був’є два роки тому, без пояснення причин. За кілька місяців гурт оголосив нового вокаліста, ним став Сергій Строян з гурту Чумацький шлях. Разом музиканти відіграли кілька концертів, а також випустили сингл #Комуморекомугори.

Тартак отримав у соцмережах купу хейту у відповідь на спробу продовжити діяльність гурту без Положинського. Новий вокаліст отримував обурливі коментарі у соцмережах і присвятив цьому пісню Poprykolu, на яку гурт зняв кліп.


Читайте також про 10 найкращих українських мініальбомів 2021 року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024