Головна
>
Новини
>

Гурт Тартак остаточно припинив діяльність

Гурт Тартак остаточно припинив діяльність

Гурт Тартак оголосив у соцмережах, що припиняє свою діяльність через два роки після виходу Олександра Положинського з гурту. Музиканти планують вже скоро представити новий проєкт.

Цю заяву також прокоментував Олександр Положинський, колишній фронтмен гурту:

«Коли, кілька місяців тому, я висловив припущення, що в існуючому творчому режимі та в саморекламі, буцімто він вже не той, Тартак довго не протягне, на мене посипалися звинувачення і образи. Що ж — не вперше людям не подобається сумна правда

Хочу подякувати колегам за всі чудові миті творчості та крутих концертів, за спілкування і співпрацю, за незабутні враження й, часом, цікаві пригоди.» — пише Олександр у своєму пості.

Нагадуємо, Олександр Положинський оголосив про свій вихід з гуртів Тартак та Був’є два роки тому, без пояснення причин. За кілька місяців гурт оголосив нового вокаліста, ним став Сергій Строян з гурту Чумацький шлях. Разом музиканти відіграли кілька концертів, а також випустили сингл #Комуморекомугори.

Тартак отримав у соцмережах купу хейту у відповідь на спробу продовжити діяльність гурту без Положинського. Новий вокаліст отримував обурливі коментарі у соцмережах і присвятив цьому пісню Poprykolu, на яку гурт зняв кліп.


Читайте також про 10 найкращих українських мініальбомів 2021 року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023