Головна
>
Відео
>

Різні.Рівні. Українські музиканти випустили маніфест толерантності

Різні.Рівні. Українські музиканти випустили маніфест толерантності

Сьогодні, 15 травня, одразу вісім українських музичних проєктів об’єдналися, аби створити спільний трек-маніфест толерантності. Він отримав назву Різні.Рівні. Фраза із цієї пісні – «Бути різними добре разом» – стала один із слоганів Маршу Рівності КиївПрайд 2020. Усі виконавці, які заспівали пісню, поділяють цінності проєкту і виконали роботу на волонтерських засадах. Незабаром вона з’явиться на стрімінгових платформах.

Музику до треку написав Євген Філатов (The Maneken). У безпосередньому записі треку взяли участь ще сім музичних проєктів – Alina Pash, Сергій Бабкін, Constantine, LatexFauna, YUKO та Ofliyan, [O], KRUTЬ, Антон Прибиткін (Secret Avenue), Kulshenka, Lucas Bird, Shy, U:Lav та WWWAAAVVVEEE. Режисеркою кліпу стала Анна Бурячкова.

Аліна Паш

«Для мене важливо було долучитися до проєкту «Різні.Рівні”» бо я максимально різною та рівною відчуваю себе. Із дитинства у мене сім‘я вкладала поняття вибору. Тема толерантності більше ніж актуальна в Україні. Я відчуваю гостру потребу у відкритому діалозі і обговоренні, що саме вважається толерантністю, який сенс у розвитку розуміння толерантності та її прийняття. Пора дорослішати, пора переходити на нові рівні свідомості, аби нарешті здобути легкість та приємність життя, без агресії та страху.»

Сергій Бабкін

«Трек Різні.Рівні про те, що ми всі різні – і це прекрасно, це нормально, це по-здоровому. Ми всі – люди, ми ними називаємось, ми ними є. Але кожна людина живе своїм унікальним життям та обирає свій шлях, і ніхто не має права засуджувати її. Кожен йде своєю дорогою, робить свій вибір, який потрібно поважати. Повага – це найголовніше, без неї не буде ніякого розвитку, шляху до світлого майбутнього, до країни, якою можна пишатись, яка буде на рівні з іншими прогресивними країнами.»

Constantine

«Ще в школі я страждав від булінгу. Ніколи не розумів цього феномена. Адже це крах. Якщо булять тебе, це сприяє розвитку комплексів, соціопатії, потім складніше реалізувати себе, хоча все ж є шанс залишитися вірним собі, стати сильніше, вигравши від цього; якщо булиш ти, – виходить, що ти під владою соціальних установок, спрямованих на самознищення своєї індивідуальності і індивідуальності ближнього, де також складно себе реалізувати через встановлені рамки та переконання. У чому сенс? Мені хочеться жити в світі де панує любов і прийняття. Толерантність – це пристойність душі.»


«Різні. Рівні» — це музична колаборація, стати частиною якої може кожна толерантна людина. Для цього потрібно перейди на сайт проєкту, підніми руку за рівні права для ЛГБТ спільноти та запиши власні слова підтримки рівності у віртуальній студії.

Проєкт реалізовано за ініціативи мережі громадських організацій по всій Україні, а саме: Гендер Зед, Інша, КиївПрайд, Ліга, Сфера, Освітній Центр з Прав Людини у Львові; за підтримки Національного Демократичного Інституту в Україні, та урядів Великобританії і Швеції. Ідея та технічна розробка продуктів кампанії належить діджитал-креативній агенції ISD Group.

Фото: прес-служба проєкту


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
53 хв. тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024