Головна
>
Новини
>

Roshen відкриє концерт-хол на Відрадному

Roshen відкриє концерт-хол на Відрадному

Петро Порошенко презентував проєкт нового концерт-холу Roshen.

31 серпня Roshen придбали з аукціону Палац культури ім.С.П.Корольова та збирається робити там концертний хол. Зал планується як архітектурна пам’ятка.

Це буде центром культури, центром розвитку цілого Києва. І багато артистів світового рівня, багато оркестрів світового рівня приїхали б давно в Україну. Але ніколи вони тут не були, бо не було місця, де могли би оцінити по-справжньому цей рівень. “Рошен” надихнувся прикладами Microsoft Theater і Карнегі-холу”, – говорить Петро Порошенко. 

Головний менеджер проєкту Євген Полтавцев розповідає, що це буде перший в Україні концертний зал для виступів великого симфонічного оркестру з хором. Концерт-хол буде мати велику акустичну концертну залу на 1800 глядачів і камерну залу на 400 глядачів. А також необхідну інфраструктуру для репетицій музикантів і хорів. Заклад уже планує проводити по 250 мистецьких подій на рік.

Нинішній вигляд Палацу культури ім. Корольова

Архітектурний проєкт оберуть на міжнародному конкурсі. “Концерт-хол Рошен” планує відкритись у вересні 2025 року. Проєкт концерт-холу буде представлений киянам навесні 2021 року.


Читайте також: створено Фонд розвитку української музики. Що це та навіщо?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023