Головна
>
Новини
>

Міжнародний музичний форум Selector PRO пройде безкоштовно онлайн

Міжнародний музичний форум Selector PRO пройде безкоштовно онлайн

Британська Рада в Україні та Music Export Ukraine перезапускають міжнародний форум музичної індустрії Selector PRO в онлайні. Форум пройде 12-14 лютого 2021 року. На ньому зустрінуться представники з понад 15 країн для нетворкінгу. Участь у форумі безкоштовна.

Цього року тема форуму — “Gap Year for Music” (Відпустка для музики), у зв’язку з новими умовами, які диктує пандемія для музичної індустрії. Selector PRO прагнуть стимулювати дискусії, обмінюватися рішеннями та можливостями для розвитку. Музичні експерти з понад 15 країн (Західні Балкани, Південний Кавказ, Туреччина, Україна, Росія, Ізраїль, Центральна Азія) зберуться на семінарах, нетворкінгах та панельних дискусіях зі своїми колегами з Великої Британії.

Gap Year for Music

Тема форуму обрана невипадково. Gap year (відпустку в навчанні) зазвичай беруть студенти, щоб перезарядитися та увірватись в наступний рік з новими ідеями.

На форумі відбудуться виступи Ріка Селмона (директор ATC Management, генеральний директор Driift, Велика Британія). Він розповість про нещодавній успіх стрімінгів Лори Марлінг та шоу Idiot Prayer Ніка Кейва в Александра Пелес. Юрій Базака (kontrabass promo, Україна) розповість, як за декілька тижнів організувати онлайн-фестиваль за участі міжнародних артистів та залучити понад 200.000 глядачів з різних куточків світу на прикладі Intercity Live. Ашот Данієлян (Ilkhom Rock Fest, Узбекистан) поділиться своїм досвідом міжкультурної співпраці попри обмеження, які для всіх нас встановив 2020 рік. Одним зі спікерів форуму стане Олексій Бондаренко, головний редактор LiRoom.

Також на Selector PRO відбудеться відкрита бесіда з Саллі-Енн Гросс (керівниця магістерського курсу з менеджменту в музичному бізнесі, Університет Вестмінстера, Велика Британія). Кріс Кук (співзасновник та генеральний директор Complete Music Update, Велика Британія) проведе семінар зі створення надійних каналів надходження доходів у музичному бізнесі на основі своєї знаменитої книги Dissecting the Digital Dollar. Також на заході йтиме мова про залучення аудиторії, ліцензування музики, музичну індустрію з різних боків.

Участь у форумі безкоштовна, достатньо зареєструватись тут. Детальна програма буде опублікована на сторінках Music Export Ukraine та Британської ради в Україні.

Selector PRO – це серія професійних заходів під керівництвом Британської Ради в Україні, що відбуваються з 2017 року. Вона прагне посилювати зв’язки між британським та українським музичними секторами, підтримувати розвиток молодих талантів у індустрії, сприяти налагодженню ефективних бізнес-процесів у музичній індустрії.


Нагадуємо, ми зібрали думки українських та закордонних професіоналів щодо того, що хорошого було у 2020.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024