Головна
>
Новини
>

Тепер дуетом: Semmar після двох років мовчання випустив новий сингл

Тепер дуетом: Semmar після двох років мовчання випустив новий сингл

Гурт Semmar, після довгої паузи, повернувся у новому складі – тепер це дует Андрiя Шатрова (вокал, гiтара та синти) i Артема Веремієнко (бас) – та випустив сингл Аперкот. До запису матерiалу долучився саундпродюсер Артур Данієлян.

«Ми не випускали пісні два роки. Текст і частину музичних ідей занотували, коли грали іншим складом. Після цього були години техно, танці, бійки, сварки, переїзди, одруження і розлучення, зруйновані квартири і власна зарозумілість. Нарешті з’ясувалося, що одна з назв танцювальних па, які згадуються в пісні, означає зовсім інше. Це наша перша співпраця з саундпродюсером Артуром Данієляном. Він справжній гуру звуку та джерело музичних рішень. Попереду нові пісні. Нам набридло мовчати», – наголосив вокалicт Андрiй Шатров.

Semmar стартували у 2013-му. Свою музику характеризують як суміш електроніки, інді, сінті-попа і джазу.  За два роки вони встигли випустити міні-альбом Друг і відіграти на таких фестивалях України, як Respublica, Koktebel Jazz, GogolFest, Kyiv Open Air тощо. У 2016 році вийшла повноформатна платівка Босфор.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024