Головна
>
Новини
>

Гурт Semmar презентував сингл про зраду

Гурт Semmar презентував сингл про зраду

Сьогодні, 5 жовтня, Semmar презентував сингл Литовська. Запис проходив на студії НаХатіРекордз під наглядом київського звукорежисера Alex J Kremera.

«Литовська – це трек про зраду, якої насправді не було. Це перша емоція, яку ти відчуваєш, коли вже повірив у зраду, подумки відправив подалі і її, і себе. Ти уявляєш собі, як добре з іншим твоїй коханій, і навіть не розумієш, що насправді все ок. Адже ніхто нікого не зраджував. Проте, навіть дізнавшись, що зради не було, ти не можеш позбутися негативних емоцій – як і твоя половинка, яку підозрювали у такому вчинку», – коментує автор песни, фронтмен Semmar, Андрей Шатров.

Першопочатково сингл Литовська існував лише в акустичному варіанті. Пісня увійде до нового міні-альбому гурту, реліз якого заплановано на кінець осені. Нагадаємо, що першим синглом з майбутньої платівки став Віраж.

Київський гурт Semmar з’явився в 2013 році. Свою музику характеризують як суміш електроніки, інді, сінті-попа і джазу. У 2016 році музиканти випустили дебютний повноформатний альбом Босфор.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024