Головна
>
LP
>

Sheetel презентували дебютний альбом

Sheetel презентували дебютний альбом

Сьогодні, 28 листопада, гурт Sheetel презентував дебютний альбом Mr.White. Його вже можна знайти на стрімінгах: Apple Music, Deezer та Spotify.

Над створенням альбому працювали Антон Шитель (вокал і клавіші), відомий за проектом Myopia, Антон Аксьонов (барабани) та Ростислав Велеславович (контрабас). Запис проходив під керівництвом Олексія Кривошеєва та студії Istok.

Як розповіли музиканти, «Це альбом-історія. В центрі – персонаж містер Уайт, його внутрішній світ та суперечності, які живуть всередині нього». І для кращого розуміння цієї історії потрібно не лише чути музику, а й знати хто такий містер Уайт, як він виглядає, що відчуває. Тому музиканти спільно з художником Ярославом Геращенко (Dr.Zhuk) вирішили розробити цілий арт-проект: уривки історій про містера Уайта з індивідуальними ілюстраціями.

Завершить цю історію концерт у київському клубі Mezzanine 14 грудня. Придбати квитки на нього можна за посиланням. У продажі доступні як звичайні квитки, так і donate, тобто ті, в ціну яких входить диск та згадка на арт-обкладинці альбому.

Нагадаємо, що до релізу альбому Sheetel тримали у секреті свою музику і випустили лише один сингл Arise. Ми писали про нього таке: «Важко не проводити паралелі та порівняння між новим проектом Антона Шителя та його попереднім гуртом MYOPIA. Ліричний концепт став похмуріше, інструментальний – майже не змінився. Так само майже і не змінилась подача самого Антона, який продовжує їсти свій текст, наче Роб Томас. Але попри схожість, Sheteel – це дорослішання. Arise – чудова робота, в якій є і глибина, і емоція. Можливо, єдине чого не вистачає – ризику та експерименту».

Автор обкладинки альбому: Dr.Zhuk

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024