Головна
>
LP
>

Тундра, екосвідомість та шаманізм у кліпі Shesha Kabo

Тундра, екосвідомість та шаманізм у кліпі Shesha Kabo

Shesha Kabo — цьогорічна дебютантка на просторах електронної музики. Музикантка народилась в Удмуртії та несе шаманську та містичну естетику у своїй музиці.

Сьогодні вона випустила перший повноформатний альбом Valley of winds у співпраці з саунд-продюсером Олександром Шульгою. А також свій другий кліп на трек Tundra, який також є закликом зберегти навколишнє середовище. В кінці відео, після кадрів з краєвидами тундри, є заклик бути екосвідомим та поради, як мінімізувати свій вплив на екосистему.

Протягом 7 років я писала те, що мені самій хотілося б слухати, висловлювала своє почуття за допомогою різних віртуальних, живих, аналогових інструментів, тексту, голосу.

Музика та написання пісень для мене – це спосіб зберегти переживання, щоб потім знову відтворити його всередині. Своєрідна машина часу. Я вибираю звуки, ноти та смисли, які відповідають стану, в якому перебуваю і чим глибше занурююся в нього, тим точніше виходить його передати.

Музика — це універсальна мова, які розуміють всі: люди, тварини, рослини. — розповідає Shesha Kabo

Платівку артистка записала спільно продюсером Олександром Шульгою. Він написав музику для деяких пісень з альбому, робив зведення та мастеринг лонгплею.

У дебютний альбом Shesha Kabo старалася закласти свій світогляд, надихаючись східними практиками, шаманізмом та рідною Удмуртією.


Читайте також: прем’єра археологічної опери Chornobyldorf.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023