Головна
>
Музика
>

На фронті загинув учасник гурту Silver Town Андрій Касенюк

На фронті загинув учасник гурту Silver Town Андрій Касенюк

17 квітня стало відомо, що на фронті загинув гітарист гурту Silver Town Андрій Касенюк. Про це повідомили на сторінці гурту у Facebook. 

Андрій був командиром відділення артрозвідки на Лисичанському напрямку. 16 квітня він перестав виходити на зв‘язок, а наступного дня стало відомо, що він отримав смертельне поранення.

Колеги з гурту Silver Town згадують про його ентузіазм, вогонь в очах і віру в музичне майбутнє:

«Він дуже хотів випустити альбом, постійно усіх пінгував, роздавав рушійні копняки, організовував увесь процес від накопичення до мастерингу. Також він кілька разів, вже під час війни, хотів релізити кліп, який ми відзняли ще в вересні 2021 року24 лютого 2022 року його повинна була розглянути редакція М1/ М2 на предмет ротації. Але не судилося… Недосусіди з недокраїни активно почали руйнувати всім нам плани та життя», — зазначають у дописі Silver Town.

У майбутньому гурт обіцяє випустити альбом, над яким починав працювати разом з Андрієм. Зараз у ньому готові 6 пісень із 10 запланованих:

«Андрій цього дуже і дуже прагнув. Майже усі треки були написані та заранжеровані ним. Щодо подальшої діяльності нашого гурту, поки сказати важко. Час покаже. Зараз немає сенсу робити якісь прогнози. Андрій завжди залишиться в нашій памʼяті, в наших серцях у своїх творах, у відзнятих кліпах», — кажуть учасники гурту. 


Silver Town — альтернативний рок-гурт, заснований у 2012 році у місті Кам’янське. Команда була зібрана з учасників інших колективів: KlinitMinervaFakultet


Читайте також: Помер аніматор і співзасновник студії «Червоний собака» Сергій Мельніченко

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024