Головна
>
Новини
>

Діти з інтернату та свобода вибору у новому кліпі Sinoptik

Діти з інтернату та свобода вибору у новому кліпі Sinoptik

Sinoptik випустили трек Sell God’s Number та зняли кліп на нього у Коростишівській школі-інтернаті. Це третій сингл гурту з майбутнього альбому. Платівка називатиметься The Calling та вийде 11 червня.

Гурт розповідає, що цей трек — про власний вибір і про те, що ми часом не замислюємось над тим, яка це цінність. Тому що є люди, які не можуть цього зробити. Наприклад, діти не обирають, якими їм народитися.

Кліп знімали у Коростишівському інтернаті, куди музикантів запросили зіграти концерт. Це спеціальна школа-інтернат для дітей з особливими освітніми потребами. Деякі учні там — жертви домашнього насилля, хтось має фізичні чи психологічні вади розвитку. Всього в школі навчається 100 дітей, половина з яких не має батьків та живе в школі постійно.

В грудні 2020 року зі мною зв’язався Арсен Тартан, він волонтер Коростишівської школи-інтернату. Арсен запропонував нам приїхати до них та зіграти концерт для дітей. Згодом ми подумали, що було б класно зняти там кліп, зробивши вихованців інтернату головними героями.

Ми хотіли показати їхнє повсякденне життя та проблеми, з якими вони стикаються. Ми цілий день провели з дітьми, а під кінець влаштували там справжній концерт. В процесі зйомок команда відійшла від плану, ми грались з дітьми на вулиці та просто проводили з ними час. Вони навіть не могли уявити, що до них ось так приїдуть рок-музиканти. Впевнений, вони запам’ятають це на все життя. розповів нам Дмитро Афанасьєв, вокаліст гурту. 

Пісня записана та зведена командою Sinoptik на їхній власній студії, мастерив пісню Макс Мортон. Відео зрежисовано та знято також власними силами команди гурту.


Читайте також: “Як справи, насправді?”- питає Postman у новій пісні та закликає піклуватись про ментальне здоров’я

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023