Головна
>
LP
>

Stoned Jesus презентували альбом на австрійському лейблі Napalm Records

Stoned Jesus презентували альбом на австрійському лейблі Napalm Records

Сьогодні, 7 вересня, гурт Stoned Jesus презентував альбом Pilgrims. Він вийшов на австрійському лейблі Napalm Records. Наразі його можна послухати на стрімінгу: Deezer,  iTunes та Google Play. Також є можливість за цим посиланням придбати вініл та мерч платівки.

«З одного боку, він [Piligrims] м’якше попереднього [альбому], а з іншого — це якийсь прог-стоунер, чи що, — розповів Ігор Сидоренко виданню Karabas Live. — А взагалі схема “один альбом раз на три роки” мені дуже подобається. Хтось зі слухачів казав нам, що коли ми випускаємо одну хорошу платівку, то немов би пропускаємо між ними два прохідні. Напевно, так і є».

Зараз у музикантів вже запланований тур-презентація платівки. Він розпочнеться сьогодні у Києві. Усі дати на зображенні. Про інші цікаві події першої половини вересня, до речі, можете прочитати у нашому дайджесті.

Нагадаємо, що платівка Seven Thunders Roar потрапила до підбірки «100 українських альбомів, які ви маєте почути», яка поступово публікується у телеграм-каналі нашого головного редактора та окремо у нас на сайті за тегом #100украинскихальбомов.

Усі зображення: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024