Головна
>
Відео
>

Репер Soda 9000 презентував кліп, знятий студією Лесі Патоки

Репер Soda 9000 презентував кліп, знятий студією Лесі Патоки

Сьогодні, 27 листопада, репер Soda 9000 презентував кліп на пісню Назад з дебютної платівки. Джерелом натхнення для відеороботи слугував фільм Стенлі Кубрика «Із широко заплющеними очима». Головні ролі у відео зокрема виконували Міс Україна 2018 Леоніла Гузь та фіналістка шоу «Супермодель по-українськи» Олександра Литвин. Роботою над кліпом займалась творча лабораторія Лесі Патоки Patoka Studio.

«Там [Patoka Studio] працюють люди, здатні втілити у життя найекстравагантніші ідеї. Я прийшов до Лесі, керівниці студії, з проханням виготовити квіткові маски, які б не розвалились під час знімального дня. Їх мали носити люди на вечірці. Леся спитала, “Навіщо 20 людей в одній масці, якщо ми можемо зробити кожному унікальну?”. Так і вийшло – 20 різних персонажів, 20 концепцій», – розповів репер.

Пісня Назад увійшла до дебютного альбому Скажи ей пусть послушает репера Soda 9000, раніше відомого як Happy Kid. У контексті альбому про розтавання, Назад має особливе значення: в ній ліричний герой вирішує порвати з минулим.

«На той момент я розчарувався у концепції любові, – розповідає Іван. – Тому у кадрі навколо мене відбувається багато подій. Люди веселяться, а я ніби з ними, але окремо».

Дізнатись більше про альбом можна тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024