Головна
>
Новини
>

Христина Соловій розповіла чому шукає нових музикантів

Христина Соловій розповіла чому шукає нових музикантів

Вчора на офіційній сторінці Христини Соловій у фейсбуку з’явилося оголошення про пошук нових музикантів. Гурт потребує клавішника, барабанщика, гітариста та бас-гітариста. “У мене новий етап творчої біографії. Зараз працюю над новим альбомом і звучанням моєї музики, яке можна було почути у пісні “Fortepiano”. І тепер мені потрібні молоді спраглі музиканти, яким є що доводити собі та світу”, – пише Христина.

Ми запитали у Христини, через що вона вирішила розпустити попередній гурт.

«Я довго йшла до цього рішення. Попередній бенд я зібрала в першу чергу, щоб зіграти тур з альбомом «Жива вода». Влітку 2016 року ми на Звукоцеху зробили перший запис пісень з майбутнього альбому. У підсумку я прийняла рішення випустити лише сингл «Хто, як не ти?». Ці пісні звучали як бісайди альбому «Жива вода». Це зовсім не те звучання, що я хотіла для своїх пісень і наступного альбому.

З того часу групою ми не зробили жодної моєї нової пісні. Я перестала відчувати хімію між нами. Зібратись щоразу на репетицію було квестом, а сама репетиція муками творчості. Як тільки мене виснажила концертна програма, я зрозуміла що потребую змін і нової енергії»

Для того, щоб подати заявку на участь у новому гурті Христини Соловій, потрібно написати на пошту khrystyna.soloviy@gmail.com.

Нагадаємо, що останнє відео на пісню Фортепіано вийшло три місяці тому.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024