Головна
>
Відео
>

Відео дня: Христина Соловій відтворює атмосферу «Твін Піксу» у кліпі на пісню «Любий друг»

Відео дня: Христина Соловій відтворює атмосферу «Твін Піксу» у кліпі на пісню «Любий друг»

Христина Соловій презентувала кліп на пісню Любий друг у стилі культового серіалу Девіда Лінча «Твін Пікс».

Відео з однойменного альбому Христини Соловій зняли у травні в Києві. Режисер виступив Юрій Радковський. Головним героєм кліпу став відомий канадський режисер, продюсер та актор Істан Розумний.

“Любий друг – перша пісня, яку я написала у Києві. Ідея з візуалізацією виникла не тільки тому, що я люблю Твін Пікс Девіда Лінча. Коли Мілош запропонував гітарну партію у стилі саундтреку – сумнівів не стало.Тоді у моєму житті був період містичних флешбеків. Поступово з них вимальовувались чіткі образи. Звісно, не всі вдалось передати у кліпі та й історія вийшла за межі моєї особистої. Але у ній йдеться про те ж саме. Десь поруч є твоя споріднена душа. Навіть якщо фізично вона далеко, або навіть відійшла в інший світ, іншу реальність – ти можеш її відчути. Треба тільки бути уважним до деталей, символів, знаків. Вони всюди.

І сови не ті, ким здаються – © Twin Peaks”, – зазначає Христина Соловій.

Зазначається, що Христина Соловій – активістка руху захисту тварин. Задля привернення уваги суспільства до проблеми вона залучила до зйомок довгохвосту сову на ім’я Міднайт та двох лисів – дорослого Ніксі і маленького Рудольфа.

Альбом Христини Соловій Любий друг вийшов у жовтні 2018 року. В альбом увійшло одинадцять пісень, три з яких було випущено окремими синглами – Хто, як не ти, Fortepiano та Шкідлива звичка. Любий друг увійшов до рейтингу топ-18 найкращих українських альбомів 2018 року. Цього літа Христина планує опублікувати відео на пісню-флагман альбому з однойменною назвою Любий друг.

Раніше Христина Соловій презентувала кліп на пісню Про весну в атмосфері літературного соцреалізму.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024