Головна
>
Музика
>

Христина Соловій завершила співпрацю з Святославом Вакарчуком

Христина Соловій завершила співпрацю з Святославом Вакарчуком

17 вересня українська виконавиця Христина Соловій повідомила про завершення співпраці зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. Вона працювала з ним десять років.

«Дякую за прийняття та розуміння мого юнацького максималізму в 2013 році. Дякую за переконання залишитись на своєму імені — Христина Соловій. Дякую за можливість бути поруч, бачити та відчувати, захоплюватись і мріяти вище неба», — написала виконавиця.

Вона додає, що це була неймовірна співпраця, яка завершилася згідно з домовленостями й без скандалів.

«Далі — сама!», — каже Соловій.

Нагадаємо, у 2013 році Христина Соловій прийшла на шоу «Голос країни», де заспівала лемківську пісню Горе долом й потрапила у команду Святослава Вакарчука. Їхня співпраця продовжилася й після проєкту: Святослав Вакарчук став продюсером Христини Соловій. До речі, вона перша артистка, чиїм продюсером став Вакарчук

Зі своїм дебютним кліпом на пісню Тримай вона набрала понад мільйон переглядів за кілька днів й за нього отримала премію Yuna 2016. За десять років співпраці з Вакарчуком Соловій випустила два повноформатні альбоми — дебютний Жива вода та Любий друг, а також два розділи квадрилогії Rosa Ventorum, її пісня Стежечка стала саундтреком до історичної драми «Крути 1918», виконавиця презентувала кілька кліпів й синглів. З початку повномасштабного вторгнення виконавиця продовжила музичну діяльність. Їздила в благодійний тур «Українська лють», а також їздить з концертами в прифронтові зони до українських військових. Втім, наголошує, що не хоче спекулювати на темі війни.


Читайте також: У «Дії» триває голосування за склад журі «Дитячого Євробачення». Серед номінантів — Олексій Бондаренко

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024