Головна
>
Новини
>

Пісні, що змагатимуться на Нацвідборі до Євробаченння (оновлюється)

Пісні, що змагатимуться на Нацвідборі до Євробаченння (оновлюється)

8, 15 та 22 лютого відбудеться традиційний вже Національний відбір на Євробачення. Нещодавно було оголошено фінальний склад журі, зміни у правилах та список учасників, про що ми детальніше розповідати тут, а в цій підбірці ми зберемо для вас пісні, що змагатимуться за право зіграти у Нідерландах. 

[О]
Пісня: Там, куди я йду

«Там, куди я йду про те, що у кожної людини є своя дорога, свій унікальний спосіб життя, своє призначення, своя зоря, яка його веде. Тож кожне життя важливе і має власну мету. Але це не пафосний маніфест, це легка танцювальна композиція з натяками на африканські ритми, ми хочемо, щоб вона змусила вас посміхатися, пам‘ятати про свою особливу зорю і про те, що весна вже близько»

KHAYAT
Пісня: Call for love

Assol
Пісня: Save It

«Пісня про те, як важливо берегти планету, на якій ми живемо, охороняти природу, почати із самого себе. … Мені хочеться, аби українці звернули увагу на нашу країну. Є ризик, що ми останнє покоління, яке зможе змінити щось»

CLOUDLESS
Пісня: Drown Me Down

«Це пісня для тих, хто перебуває в критичній ситуації. Пісня-заклик: ніколи не здавайся!»

GARNA
Пісня: Who We Are?

Katya Chilly
Пісня: Піч

FO SHO
Пісня: BLCK SQR

David Axelrod
Пісня: HORIZON

«Я написав HORIZON, коли дізнався, що в нас із коханою буде дитина. Світлі та щирі емоції переповнювали мене – і всі вони вилились у цю баладу! Недарма представляю її широкому загалу тільки зараз. Буває, ти пишеш пісню – і розумієш, що для неї ще не час»

Олександр Порядинський
Пісня: Savior

«Сучасний світ є прагматичним і доволі жорстким, іноді не залишаючи права на помилку. В житті кожного трапляються ситуації, з яких важко самому знайти вихід. Коли безнадія та відчай можуть позбавити сил і рішучості, коли нас розривають сумніви та протиріччя, коли зростає зневіра в людей. Саме в такі моменти і варто згадати: ви не наодинці з навколішнім світом. Озирніться навколо, і обов‘язково знайдете того, хто поверне вам віру в себе і в людей. Стане вашим спасителем. А можливо, саме Ви і є тією людиною, яка здатна зарядити іншого власним прикладом, дарувати натхнення і життєву енергію. Вже сама назва – Savior – є багатозначною. Рятівник, спаситель, або мотиватор до самореалізації та людина, здатна на самопожертву. І оскільки всі ми різні, кожен може знайти власне тлумачення цієї назви, особистий сенс пісні, відкрити в ній дуже близьку історію»

TVORCHI
Пісня: Bonfire

GIO
Пісня: Feeling so Lost

«Пісня Feeling so Lost була написана ще у листопаді перед моїм першим сольним концертом, першу версію її ви вже могли чути. Але спеціально для нацвідбору і, сподіваюся, самого Євробачення, я допрацьовую трек, аби додати в неї нове звучання й зробити більш сценічною»

Jerry Heil
Пісня: #VEGAN

«Побутує думка серед багатьох людей «традиційного» харчування (нагадую, що я ще два роки тому спокійно їла м’ясо — більше того, я з родини м’ясників), що вегани агресивні: нападають на людей, які їдять м’ясні страви, з аргументами про вегетаріанство, яких ніхто не запитував і тд. Не знаю… я таких не бачила. Був навіть зворотній випадок, коли продавець веганських солодощів (зверніть на це увагу) в моєму місті розповідав мені, що людина — хижак. І я дійсно не запитувала я просто хотіла сироїдну цукерку»

KRUTЬ
Пісня: 99

«Не дивлячись на те, що я молодий артист, я бачу свій інструмент — візитівкою своєї країни на міжнародній арені, перспективним інструментом майбутнього, що вартий представити Україну на Євробаченні. Пісня яку я для вас готую, повна щирості та моєї особистої історії, що надіюсь торкне кожну людину»

Еліна Іващенко
Пісня: Get up

Go-A
Пісня: Соловей

«Життя – це досвід, а він буває різним. Головне ніколи не втрачати оптимізм і вміти достойно виходити з будь-яких ситуацій навіть в момент закоханості. Адже головне не те, що відбувається, а те, як ти на це реагуєш»

MOONZOO feat. F.M.F. Sure
Пісня: Maze

«Вона розповідає про кілька секунд, які траплялись з кожним із нас й іноді кардинально змінювали наші життя. Вона про момент, коли ти дивишся на екран телефону і вагаєшся, чи набрати номер коханої людини. Ми часто блукаємо лабіринтом невпевненості та вагань, будуючи відносини з близькими. Вихід з цього лабіринту дуже простий: варто відкинути зволікання і якнайшвидше зробити перший крок»


Не забувайте, що 8, 15 та 22 лютого ми традиційно зберемося на текстові трансляції Нацвідбору та обговорення події у нашому чаті в Телеграмі.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024