Головна
>
Новини
>

Фестиваль Спалах оголосив артистів, що виступатимуть на День Незалежності

Фестиваль Спалах оголосив артистів, що виступатимуть на День Незалежності

24 серпня у Києві відбудеться фестиваль нової української культури Спалах від творців однойменного серіалу. Організатори анонсували усіх артистів, що гратимуть на двох сценах ЮБК.

На зображенні може бути: текст «ю6K cлyx фecTиBaлb cnaлaK 24.08 AeHb He3aлeжHocT BaroHoBoжaTble CAPE COD ive люc naлHApom лилy45 CTaC KopoлboB HYPHEN DASH ZBARASKI paeK KOMISSIYA LUCAS BIRD MOOVE SERA SHEER cnBopr H 3aTop VIRUSMUSIC napTHepи Jagermeifce Laska CUNCERT.UA»

Організатори запевняють, що Спалах виросте у щорічний фестиваль, який показуватиме людям нову українську культуру. Окрім двох сцен на фестивалі буде маркет актуальних українських брендів, стрит-арт-простір та інші активності.

На фестивалі виступатимуть Вагоновожатые, Паліндром, Стас Корольов, Cape Cod, Люсі, Komissiya, Lely45, Zbaraski, Hyphen Dash, Sera Sheer, Раёк та Lucas Bird.

Співорганізатором першого фестивалю Спалах стала компанія Virus Music, яка вже 22 робить концерти та масові події.

«СПАЛАХ — це важлива річ у соціально-культурному житті прогресивних українців. Людям необхідно відкривати для себе нове і робити це стильно, актуально, зі смаком. Тому ми робимо фестиваль нової української культури. І дуже хочемо, щоб людей, які пишаються тим, що відбувається навколо, у нашій культурі ставало більше», — Максим Сердюк, співорганізатор Спалах і головний редактор онлайн-медіа Слух.

Нагадаємо, Спалахце документальний серіал про нову українську культуру та її сучасних героїв і героїнь від медіа СЛУХ. Кожна серія розкриває культурну тему: від феномену української попмузики та кліпмейкінгу до кіно, комедії, стрит-арту та локальних брендів одягу.

Для серіалу було знято понад 100 інтерв’ю, а його героями та героїнями стали Святослав Вакарчук, Дмитро Монатік, Юрій Бардаш, Роман Вінтонів (Майкл Щур), Ната Жижченко, «ДахаБраха», Влад Яма, Євген Клопотенко, Антоніо Лукіч, Олексій Потапенко, Іван Дорн, Андрій Данилко, Гео Лерос, Алан Бадоєв, Vivienne Mort, ресторатори Дмитро Борисов, Міша Кацурін, засновники Closer, Veselka, «Культура Звуку», «Планета кіно», Ukrainian Fashion Week, Ksenia Schnaider і багато інших представників української культури.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024