Головна
>
Кіно
>

Хочете створити серіал? Starlight Media оголосив набір в майстерню для шоуранерів

Хочете створити серіал? Starlight Media оголосив набір в майстерню для шоуранерів

Медіакомпанія Starlight Media оголошує набір в Starlight Storylab — майстерню, де автори матимуть змогу долучитися до створення художнього проєкту під менторством відомих шоуранерів. Учасники протягом трьох місяців разом розроблятимуть сюжет нового серіалу.

Джерело: Starlight Media


Хто такий шоуранер

Шоуранер — це виконавчий продюсер, який відповідає за основний напрямок і розвиток проєкту та зазвичай поєднує обов’язки сценариста, виконавчого продюсера й редактора сценаріїв. Також часто він виступає творцем серіалу.

Хто збиратиме команди

Євген Тунік — сценарист і шоуранер серіалу «Перші ластівки», шоуранер та режисер українсько-європейського серіалу «Перевізниця».

Тала Пристаєцька — креативна продюсерка та шоуранерка історичної драми «Кріпосна». З 2008 по 2012 рік була головною сценаристкою та керівницею талант-шоу «Танцюють всі», «Україна має талант», «Х-фактор»

Наталка Ворожбит — сценаристка, режисерка, драматургиня, шоуранерка «Спіймати Кайдаша». Також серед її робіт є «Кіборги», «Дике поле» та режисерська робота в фільмі «Погані дороги».

Артем Литвиненко — режисер, сценарист, шоуранер серіалу «Нюхач».

Хто може долучитися до Starlight Storylab

Початківці та досвідчені автори, драматурги, письменники та ті, хто любить копірайт та вміє розповідати історії.

«Створити новий автентичний, якісний, сучасний український серіал — головна мета Starlight Storylab. І, звичайно, дати талановитим творцям можливість себе реалізувати, подарувати країні нові імена потужних шоуранерів, а також поповнити бібліотеку якісними проєктами та створити нові можливості для копродакшену», — каже керівниця Starlight Storylab Анастасія Штейнгауз. 

Як працюватиме майстерня 

Тренери переглянуть заявки та оберуть авторів для формування сценарних кімнат по 3 учасники. Далі розпочнеться тримісячна робота над пілотною версією та презентацією серіалу, після чого Starlight Media розпочне пошук міжнародних та українських партнерів для їхньої реалізації.  

Як подати заявку

Проєкт відбуватиметься у двох форматах — офлайн та онлайн. Обов’язковою умови для участі в проєкті є громадянство України та повноліття, а сценарні матеріали, що потрібно надіслати як тестове завдання, мають бути створені виключно особисто, без порушення авторських прав інших осіб.

Що подати заявку на участь — потрібно написати коротку історію на двох (максимум чотирьох) персонажів. З завʼязкою, розвитком, кульмінацією та розвʼязкою, має містити діалоги. Тема вільна.

Більше деталей та форма реєстрації — на сайті.


Читайте також: Літературний конкурс для військових та ветеранів «4.5.0.». Як подати заявку?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024