Головна
>
Відео
>

Київський електронний музикант stonefromthesky презентував новий лайв

Київський електронний музикант stonefromthesky презентував новий лайв

stonefromthesky презентував нове відео на трек Black Swan, альбому Spirals. Цей лайв – частина цілої серії виступів stonefromthesky в незвичайних місцях.

«Цього разу ми обрали кінотеатр, оскільки там легко проектувати аудіо-реактивний відеоряд на великий екран. Сам відеоряд складається з геометричної фігури поверх чорно-білих кадрів з річки Рось. Відео реагує на музику в реальному часі і додатково керується моїми контролерами», – зазначає музикант.

stonefromthesky – це псевдонім Олексія Зінченка, електронного музиканта та композитора з Києва. За час існування проекту він встиг випустити два ЕР, повноформатний альбом, зробити саундтрек до гри Undungeon і кілька реміксів (в тому числі на американців Arms and Sleepers і Phantogram). Музика stonefromthesky існує на стику жанрів trip-hop, IDM і experimental. Вона об’єднує в собі атмосферні текстури і низький об’ємний бас, органічні семпли з “польових” записів і “холодні” техногенні звуки синтезовані всередині комп’ютера. Більше відео і музики можна знайти тут.

Фото: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024