Головна
>
Новини
>

День Вуличної Музики запускає краудфандинг. Уже доєдналися Вакарчук, ONUKA, Dakh Daughters та інші

День Вуличної Музики запускає краудфандинг. Уже доєдналися Вакарчук, ONUKA, Dakh Daughters та інші

24 квітня команда українського Дня Вуличної Музики запустила власну платформу для збору коштів на проведення заходу в Україні. Ініціативу можна підтримати просто перерахувавши кошти на рахунок організаторів, або ж придбавши речі, які відомі українські артисти передали на допомогу Дня Вуличної Музики, який пройде 20 травня.

227_1200qx0_b0b

Наразі можна придбати такі речі від артистів: вінок від ONUKA з кліпу VIDLIK, вінілові платівки “Брюссель” з підписом Святослава Вакарчука, диск гурту Океан Ельзи “Найкраще” з автографом, пластик з робочого барабану Дениса Глініна, на якому писався альбом ОЕ “Без меж”, книжки Ірени Карпи, диски з автографами від Qarpa, Dakh Daughters, Христини Соловій, Правиця, гуртів Familia Perkalaba, Sri-ланка, Хамерман знищує віруси, Без обмежень, Epolets, від литовського гурту Biplan, футболка, книга та диск від Вагоновожатых.

Також можна буде обрати щось на свій смак серед мерчу від Дня Вуличної Музики, отримати персональну музичну відеолистівку-подяку від Богдана Кутєпова, сходити на каву з командою Дня Вуличної Музики, з Іреною Карпою або потрапити на репетицію гурту Правиця.

Сума пожертви на рахунок ініціативи стартує від 10 грн. Зробити внесок можна на сайті проекту.

Нагадаємо, що цього року пройде вже четвертий День Вуличної Музики в Україні. Цього разу проект значно розширив свою географію. Музиканти вийдуть на вулиці більш ніж в 30 містах України.

Серед відомих артистів, які зіграють разом з вуличними музикантами цього року буде Alloise, яка виступить на одній з головних музичних локацій Дня Вуличної Музики. Вдруге візьме участь у фестивалі джазова співачка Мар’яна Головко. Спеціальний сюрприз готує співачка Христина Соловій. На виступ до Києва також прилетить Ірена Карпа, яка наразі займає посаду Першого секретаря з питань культури України в Парижі. На святі можна буде знову почути гурт Ray Band, Дмитра Побережного та багатьох інших музикантів.

Фото: галерея сайту Дня Вуличної Музики

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024