Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося анімацію на трек SadSvit’а та Структури Щастя

Відео дня: дивимося анімацію на трек SadSvit’а та Структури Щастя

28 жовтня SadSvit та Структура Щастя випустили спільний трек Силуети та анімаційне відео на нього.

Силуети — це постпанкова колаборація виконавців. Ця пісня увійде до майбутнього альбому SadSvit‘а, над яким він зараз працює. А ще це перший трек у жанрі постпанк від Структури Щастя.

У коментарі для LiRoom SadSvit (справжнє ім’я Богдан Розвадовський) каже, що ця колаборація — це жарт, який вийшов з-під контролю:

«Після того, як у Лізи (Структури Щастя, — ред.) вийшов альбом, я почав її слухати. І якось ми списалися, вона по приколу запропонувала записати мені войс тег, а я зробив з цього постіронію, ми трохи посміялися. Але в результаті таки записали пісню».

Богдан написав інструментал, куплет, приспів та запросив Лізу долучитися до майже готового треку. Каже, що одразу знав — трек завіруситься.

«За кілька днів Ліза надіслала партію вокалу і я зрозумів, що це те, що треба. Тоді ми залили сніпет в ТікТок і він таки розлетівся. Тож ми вирішили, що треба дороблювати пісню, але розуміли, що треба зробити візуал», — розповідає SadSvit.

Над лірик відео працював Олексій Цимбал, який раніше також створив анімацію до пісні Світанок.

Музиканти кажуть, що атмосфера мультиплікації додасть ще більше тез для роздумів.


SadSvit — 18-річний музикант з Івано-Франківська. Він автор однієї з найпопулярніших «пісень війни» — Касета.  Трек став вірусним після того, як став саундтреком до відео полку «Азов» про будні бійців, що боронять місто Маріуполь.

Дискографія SadSvit‘а налічує два лонгплеї: Cassette та 20&21 2021 року, а також два мініальбоми: Суматоха та Холод спільно з Sad Novelist.


Структура Щастя — проєкт 18-річної музикантки Лізи Углач з Київщини. Раніше виконавиця творила під псевдонімом Структура Счастья й випускала російськомовні пісні. Після початку повномасштабної війни перейшла на українську мову і випустила пісні Сидативи та Друг, які почали віруситися в тіктоці. У серпні випустила дебютний лонгплей Смуга.


Читайте також: Дивимося відео на трек «нік кейв» проєкту warнякання

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024