Головна
>
Новини
>

Monatik став лауреатом премії «Телетріумф»

Monatik став лауреатом премії «Телетріумф»

Вчора, 25 квітня, пройшла церемонія нагородження національної телевізійної премії «Телетріумф». Цього року на премії було 76 номінацій, серед яких як програмні, так і особисті категорії. Подивитись увесь перелік переможців можна за посиланням.

Серед технічних та внутрішньотелевізійних номінації на «Телетріумф-2018» відзначили і кілька шоу пов’язаних з музикою. Зокрема, у номінації «Музична програма/концерт/церемонія» здобув перемогу співак Дмитро Монатік за телеверсію шоу «Вітамін D» у київському палаці спорту. Його траслював цього року канал 1+1.

Також кілька нагород отримав національний відбір на Євробачення, який транслював канал СТБ. Його було визнано відкриттям року, а найкращим ведучим музичної програми став Сергій Притула. Ми активно слідкували за нацвідбором та навіть проводили текстові трансляції першого та другого півфіналів і фіналу. Нагадаємо, що перемогу здобув співак Melovin.

Найкращим художником-постановником шоу/концерту/церемонії став Володимир Кошовий, який займається «Голосом країни» на каналі 1+1. Цієї неділі пройде фінал восьмого сезону. Дізнатись більше про найцікавіші події цього тижня можна тут.

Фото: Facebook/Sasha Shergina

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024