Головна
>
Музика
>

Відео дня: Tember Blanche презентує кліп на пісню «про Київ»

Відео дня: Tember Blanche презентує кліп на пісню «про Київ»

Сьогодні, 18 липня, інді-гурт Tember Blanche презентував кліп на пісню про Київ. Цей трек — музичне зізнання в любові улюбленому місту. Він увійде до майбутнього EP дуету.

про Київ — одна з небагатьох пісень гурту, яка вийшла разом із кліпом.

Трек доволі веселий, однак написаний був далеко від дому: тоді учасники дуету ще не знали, чи побачать Київ таким, яким його пам’ятали.

«Ми створили трек про життя, адже воно продовжується навіть у такі складні часи. Не варто ставити його на паузу, але треба пам’ятати, завдяки кому ми кожного ранку просинаємося і йдемо робити буденні справи», — розповідає саундпродюсер гурту Владислав Лагода.

У коментарі для LiRoom фронтгьорл дуету Олександра Ганапольська розповідає, що кліп знімали три дні на кількох локаціях: Поділ, Скляний міст, Труханів, Поштова площа, спейс на Кудрявській та район Золотих воріт. У відеороботі Влад та Саша гуляють містом і мріють про часи, коли комендантської годинини не буде, щоб гуляти до ранку й п’яніти від київських краєвидів на узбережжі Дніпра.

«Суть відео, як і пісні, у тому, щоб передати атмосферу знакових київських місць. І щоб у кожного, хто любить це місто, зрезонувало: “О, це вони точно описують кав’ярні на Рейтарській” або “Паті на Подолі? Ну то явно десь на Кирилівській”. Спершу нашою задачею загалом було створити пісню, під час прослуховування якої, людина зможе уявити всі описані місця, ба навіть змалювати кліп самостійно», — розповідає співачка.

Згодом Natalka Production знайшли Tember Blanche і запропонували їм зняти відео на волонтерських засадах. Авторами кліпу стали Наталя Буковська та Дмитро Камінський з продакшну.

Здебільшого на локаціях з’являється одна Саша або вона разом із Владом, але є два виняткових моменти: Труханів острів і простір на Кудрявській. 

«Для цих сцен ми спеціально шукали людей, навіть проводили віртуальний кастинг. Нам вдалось зібрати близько 20 осіб і я дуже кайфанула від компанії. Ми ніби зібралися просто потусити, а не знімати кліп» — ділиться виконавиця.


Читайте також: Як з’явилися та якими є рекрутські пісні

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024