Головна
>
LP
>

Дует Tember Blanche випустив дебютний альбом

Дует Tember Blanche випустив дебютний альбом

Київський інді-поп дует Tember Blanche презентував свій дебютний альбом Тут нема нікого, окрім нас. До нього також увійшла пісня Вечорниці, яка вже встигла стати хітом в українському TikTok.

Послухати платівку уже можна на всіх стримінгових сервісах.

«Робимо це удвох і не на найкращому обладнанні, і це дуже хвилююче. Ми сподіваємося, що люди цей альбом почують і він їм дуже сподобається.  Як такої презентації восени не буде, я маю на увазі сольний концерт, ми зберемо наших найближчих людей, слухачів, які були з нами в цей період, в перший рік нашої творчості, бо Tember Blanche  рік і у жовтні буде рік, як ми випустили перший трек», — розповідала в інтерв’ю радіо «Промінь» фронтвумен гурту Олександра Ганапольська.

Гурт Tember Blanche з’явився 2020 року. Його заснували вуличні музиканти Владислав Лагода та Олександра Ганапольська.

«Я займаюся вуличною музикою п’ять років, а Саша тільки рік. Якось я грав на Контрактовій площі і Саша підійшла заспівати пісню. Просто попросила, вона не грала до цього на вулиці ніколи», — розповідав «Променю» Владислав.

Їхній сингл «Хованки» потрапляв до топу українського Spotify у листопаді.

«Окрім того, що Tember Blanche, навіть попри певну кустарність запису, звучать абсолютно шикарно, це ще й відлуння всесвітнього тренду, який нарешті дістався України. Вже кілька років у США інді-фолк та інді-поп, переважно з жінками-лідерками гуртів, очолює всі топи критиків. Так от Tember Blanche звучать водночас в річищі цього напрямку, але з дивовижно органічним вплетенням українського мелосу. Вони не намагаються змішати фолк з інді. Вони справді грають інді-фолк», — головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко.

Презентація альбому відбудеться 11 та 12 грудня у Києві. Квитки можна придбати тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024