Головна
>
Музика
>

«Я дура, дура, дура»: солістка гурту Tember Blanche запустила сольний проєкт

«Я дура, дура, дура»: солістка гурту Tember Blanche запустила сольний проєкт

4 серпня солістка інді-поп гурту Tember Blanche Саша Ганапольська запустила сольний музичний проєкт Ганна Польська і випустила пісню Дура (Сумніваюсь у собі). Ми запитали в артистки, чому вона створила сольний проєкт і чим планує в ньому займатися.

Саша розповіла, що Дура з’явилася в пориві злості через коментар під інтерв’ю Tember Blanche. Вона називає пісню щирою та трохи зухвалою. Проєкт Ганна Польська виник одразу після написання пісні, бо та «не пасувала ніжному стилю Tember Blanche».

«В Tember Blanche ми вже майже три роки створюємо ніжну “індюшатину”, тобто світлу музику, де ніколи не фігурували слова на кшталт “дура” чи “придурок”. Точно не було такого, що я б про себе сказала “дура”. І я просто не уявляю таку картинку в Tember Blanche. Тому проєкт Ганна Польська був створений для більш зухвалої та щирої музики», — розповідає Саша.

Трек спершу завірусився у ТікТок — на нього зняли понад 5 тисяч відео. Разом із Сашею над піснею працював Влад Лагода, який створює репертуар для Tember Blanche. У межах сольного проєкту Саша також планує працювати з Владом:

«Мені подобається те, що робить Влад, тож немає сенсу шукати ще когось. Хіба що колись я спробую зробити аранжування сама, а на зведення і мастеринг віддам Владу. Або ж, оскільки Владислав не любить процес мастерингу, то віддам комусь третьому».

Артистка додає, що Ганна Польська не стане проєктом однієї пісні. Саша писатиме для нього пісні, які не підходять під репертуар Tember Blanche:

«На першому місці для мене є  Tember Blanche. Але якщо раптом у мене буде настрій написати пісню, не добираючи слів, і вона мені сподобається, то я випущу її під Ганною Польською», — додає виконавиця.

Про окрему концертну діяльність виконавиці поки не йдеться, тому пісня Дура вийде як фіт Ганна Польської і Tember Blanche.

«Немає сенсу, маючи одну пісню, думати про гастролі. Та й буде нерозумно, маючи велику авдиторію в Tember Blanche, не використовувати цю потугу для власного проєкту», — каже Саша.

Tember Blanche — це київський інді-гурт Олександри Ганапольської та Владислава Лагоди, заснований 2020 року. У 2021 році вони випустили дебютний альбом Тут немає нікого, окрім нас, який став одним з найкращих альбомів того року за версією LiRoom.У 2022 році до складу гурт приєднався барабанщик Андрія Яков’як. На початку квітня 2022 року гурт випустив другий повноформатний альбом Ти лиш людина й спеціально для рубрики «Пісня за піснею» розповіли про кожен трек з платівки. А вже 30 квітня Tember Blanche зібрали повний зал київського Bel Etage, де Саша та Влад стали героями першого епізоду відеошоу «Не за кадром». 29 липня 2023 року Tember Blanche виступили на фестивалі Faine Misto. Про їхній виступ і сам фестиваль можна прочитати за посиланням.


Читайте також: Тест. Текст Tember Blanche чи іншого українського гурту?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024