Головна
>
Музика
>

the feels випустив останній трек з Анною Ліпатовою — вокалістка йде з гурту

the feels випустив останній трек з Анною Ліпатовою — вокалістка йде з гурту

26 жовтня київський інді-рок гурт the feels випустив пісню не просто так про стосунки та їх болючий кінець. Музиканти повідомили, що вокалістка Анна Ліпатова йде з гурту, тож це остання пісня за її участі. Водночас, це перша пісня, записана в дуеті Анни та гітариста Влада Іванова.

Трек був написаний взимку перед повномасштабним вторгненням. Тоді гурт був у «творчому ступорі» й довго не випускав нових пісень. Згодом Анна надіслала гітаристу Владу та бас-гітаристу Даніїлу напрацювання на укулеле. Тож не просто так стала першою піснею, яку музиканти змогли допрацювати до кінця вперше за тривалий час, саме вона стала новою рушійною силою:

«Спочатку трек мав бути суто камерно-дуетним, однак в процесі написання він перетворилася на дуже емоційну, динамічну і кульмінаційну роботу», — розповідає бас-гітарист Даніїл Гівентарь.

Учасники гурту кажуть, що пісня дуже символічна:

«Це перший трек демку якого принесла я, перший трек де співає Влад. Хотілось зробити дуетну історію, тому тема романтичних стосунків сама себе запропонувала. Я намагалась описати історію емоційної дівчини, що відчувала холод від хлопця, який, в свою чергу, просто не вміє виражати емоції так яскраво, як це робить вона. Однак вони отримали досвід у цих стосунках із яким будуть рухатись далі», — додає Анна Ліпатова.

Анна Ліпатова пояснила, що вирішила піти з гурту, бо зараз проживає у Варшаві, і це заважає повноцінно брати участь у діяльності гурту:

«Коли я живу на дві країни, але для мене це дуже виснажливо фізично, фінансово та морально. До того ж в мене змінилися смаки та потреби у музиці, які не збігаються із баченням хлопців… Ми повинні були грати наш перший великий сольник у Малій Опері. Однак коли я зрозуміла, що не можу продовжувати бути частиною гурту, мені не хотілось із цим настроєм робити концерт, бо він навпаки відчувався як “перезавантаження” та новий початок — ми планували фіти та купу нового матеріалу».

Влад і Даніїл кажуть, що гурту знадобиться трішки часу на адаптацію:

«Останнє що хочеться робити в середині гурту, так це обмежувати іншого музиканта у тому, що він щиро хоче робити, особливо коли йдеться про учасницю твого рідного колективу. Хоч і з тяжким серцем, але приймаємо рішення Ані».

the feels обіцяють скоро повернутися з новими релізами та в оновленому складі. 


Читайте також: Black Balloon повертається: гурт випустив першу за шість років пісню 

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024