Головна
>
Новини
>

Трек дня: гурт Саші Чемерова The Gitas випустив нову пісню

Трек дня: гурт Саші Чемерова The Gitas випустив нову пісню

Четвертого жовтня американський гурт The Gitas випустив нову пісню Sharks of Disharmony. Трек увійде в новий альбом Beverly Killsякий очікується на початку 2017 року.

Трек був записаний Джошем Фрєнксом в Лос-Анджелесі на Stagg Street Studio. Гранж-рок трек є маніфестом проти корумпованих політиків у всьому світі. Нова платівка стане другою у дискографії колективу.

“Ми хотіли показати маленьку частину матеріалу, над яким працювали останній рік. Ідея була в тому, щоб передати все якомога чесно. Тому ми записали трек на плівку і зняли процес на декілька камер. Ми обрали Sharks of Disharmony тому що трек дуже добре відтворює нинішню політичну ситуацію в світі, де ненажерливі політики виправно маніпулюють людьми”, – розповів фронтмен Саша Чемеров, відомий за роботою в українському гурті Димна Суміш.

The Gitas з’явився 2015 року в США. Окрім Чемерова до складу входять барабанщиця Брітані Макарелло (Brittany Maccarello) та бас-гітарист Сел Рамаціні (Sal Ramazzini). 2015 року також вийшов дебютний EP Garland.

Нагадаємо, що два тижні тому гурт Димна Суміш презентував другий трек після чотирьох років мовчання.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024