Головна
>
Відео
>

The Hardkiss презентували кліп на пісню “Антарктида” з нового альбому

The Hardkiss презентували кліп на пісню “Антарктида” з нового альбому

Вчора, 25 квітня, гурт The Hardkiss презентував кліп на україномовний трек Антарктида. Над відео працювали режисер Ігор Стеколенко, відомий за роботою з Океан Ельзи, SunSay, Brutto, та оператор Нікіта Кузьменко (Jamala, The Gitas, LAYAH, Bahroma). Графікою займався Роман Онуфрійчук.

“У кліпі ми вирішили відійти від love story, що є у пісні. Ми зняли фантастичний міні-фільм про катастрофу. Трактувати його можна по-різному. Для когось це буде історія про неминучі кліматичні зміни, а хтось в глибі льоду побачить символ таємного знання, котрий, вислизаючи від нас, призводить до руйнування”, – коментує відеороботу фронтвумен гурту Юлія Саніна.

Пісня Антарктида увійшла до нового лонгплею команди Perfection is a lie, який команда презентувала три тижні тому. Наразі дискографія The Hardkiss налічує дві повноформатні платівки та один міні-альбом: Stones And Honey (2014), EP Cold Altair (2015) і Perfection is a lie (2017).

Зараз гурт знаходиться у другій частині туру Perfection, в рамках якого виступить у містах України, Чехії, Польщі, Угорщини та Словаччини.

Нагадаємо, цього року The Hardkiss стане одним з хедлайнерів музичного фестивалю Atlas Weekend.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
3 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024