Головна
>
Новини
>

Британська рада в Україні та шоу The Selector шукає радіостанцію

Британська рада в Україні та шоу The Selector шукає радіостанцію

Британська рада в Україні шукає fm-радіостанцію, на які виходитиме шоу The Selector. Дедлай подачі заявок від радіостанцій – 13 березня.

selector_site

Головні вимоги, яким має відповідати радіостанція – це можливість транслювати програму без змін англійською або власний український аналог. У радіодіджея буде постійний доступ до аудіооформлення програми, аудіологів, що дозволяють створювати власний запис в айдентиці The Selector.

Заявки від радіостанцій у довільній формі з інофрмацією про радіокомпанію, охоплення аудиторії та опис формату виходу програми потрібно надсилати на скриньку arts@britishcouncil.org.ua. За більш детальною інформацією звертайтеся до керівника мистецьких програм Британської Ради в Україні Анни Бубнової за телефоном  044 490 56 05.

The Selector – це щотижнева програма, в якій слухачам пропонують послухати нову британську музику, ексклюзивні  інтерв’ю з виконавцями, живі сесії, студійні записи та авторські мікси. Оригінальна програма неодноразово здобувала престижні нагороди, наприклад Sony Radio Academy Awards, Mixcloud Awards, BT Digital Music Awards і New York Festivals Awards.

В Україні The Selector виходив в ефірі “Просто Ради.О” (2011-2016) та онлайн-станції “Аристократи”. За підтримки шоу в Україні також влаштовувались концерти британських гуртів, зокрема Young Fathers, Slaves, Everything Everything, Holy Esque, Benjamine Clementine та інші.

Нагадаємо, що нещодавно в Україні запустилась платформа для прослуховування вітчизняних онлайн-радіостанцій – Радіоліст.

Фотографія обкладинки: Аліна Кучма

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024