Головна
>
Відео
>

The Unsleeping презентували чорно-білий міні-фільм на пісню People All Around

The Unsleeping презентували чорно-білий міні-фільм на пісню People All Around

19 листопада гурт з Умані The Unsleeping презентував ще один відеокліп. Цього разу на пісню People All Around з міні-альбому Deviatve, який вийшов цього року.

Як кажуть музиканти, People All Around – скоріше фільм навколо пісні, чорно-біле зображення, зняте у документальній ручній манері зі спеціально ламаним ритмом та відсутністю постановки. Він має підкреслювати ідею пісні про безсмертну людину, що шукає себе у великому світі.

Нагадаємо, що The Unsleeping – це уманський гурт, що зібрався ще у 2013 році, але активно почав займатись творчістю лише цього року. Ми звертали увагу на їх кліпу у деяких “Зорепадах”, але найбільше захвату у нас викликав їх дебютний міні-альбом Deviatve. Саме з нього, до речі, і сингл People All Around.

Про дебютну платівку наш головний редактор Олексій Бондаренко написав рецензію, назвавши реліз одним з найкращих цього року. Конкретно про пісню People All Around він написав таке:

На финальной People All Around группа раскрывает себя совершенно с другой стороны. Это акустическая баллада с меняющимся ритмом, текстом на злобу дня и мощным рефреном в припеве. Не так легко написать акустическую песню на четыре аккорда, которая будет чем-то выделяться. В то же время, как Modern Myth в свое время у 30 Seconds To Mars, People All Around становится самой интимной и самой душераздирающей вещью пластинки. Интригующая кода.

До речі, ми показували інший кліп The Unsleeping британському гурту Seafret. Ось, що з того вийшло.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024