Головна
>
LP
>

Thousand Kisses Place презентують збірку Directions

Thousand Kisses Place презентують збірку Directions

Thousand Kisses Place зібрали у релізі треки 12 артистів із 6 країн. Засновники кажуть, що це лише початок переходу проєкту на міжнародний рівень.

Послухати Directions на цифрових платформах можна за посиланням.

Київський електронний лейбл Thousand Kisses Place досить молодий, проте активно збирає навколо себе героїв локальної сцени та прагне розширюватись. До свого шостого релізу, VA DIRECTIONS VOL. 0001 лейбл залучив закордонних однодумців.

До релізу увійшли 12 треків від 12 артистів із 6 країн. Серед учасників — майстер електроніки з Лондона Corporeal Face, гуру драмфанку з Каліфорнії Nic TVG, українські продюсери Lostlojic і Shadow Unit, молоді протеже лейблу Vroda і Palitra, а на завершення — ембієнт-трек київського артиста Hyperbola.

«Це реліз для всіх, хто скучив за драйвом танцполів так само, як ми. Тут зібрані розмаїті талановиті артисти, кожен із яких рухається своїм шляхом, та всі вони мають ментальний зв’язок. Всі вони розуміють, що майбутнє за колабораціями. І всі вони створюють запеклу музику, придатну і для танців, і для вслуховування, що має особливу цінність у 2021. З появою компіляції Thousand Kisses Place стає міжнародним проєктом, і це лише початок», — каже співзасновник лейблу Ігор Кириленко aka Hidden Element.


Читайте також: Scary Beautiful: DJ Nastia випустить 49 треків з усього світу на лейблі Nechto

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024