Головна
>
Новини
>

«Поки грузиться сайт робіть дихальні вправи»: як користувачі соціальної мережі твіттер збирають підписи за відставку Ткаченка?

«Поки грузиться сайт робіть дихальні вправи»: як користувачі соціальної мережі твіттер збирають підписи за відставку Ткаченка?

7 березня на сайті Верховної Ради України опублікували петицію про звільнення Олександра Ткаченка з посади Міністра культури та інформаційної політики України.

Автор петиції Юрій Шиян пояснює, що міністра потрібно звільнити через те, що він спричинив стагнацію в культурній сфері. Зокрема, за його словами, Ткаченко «привселюдно осквернив пам’ять всіх загиблих Героїв України та проявив крайню зневагу до них, до бійців, до тих, хто зараз віддає своє життя». Втім, до очільника Мінкульту набагато більше запитань.Докладно про те, чому українці вимагають відставки Ткаченка розповіла журналістка Дарія Гірна.

Станом на 1 червня петицію підписали 24322 особи з 25000 необхідних. До кінця збору підписів залишилося 4 дні. Втім, підписати петицію виявилося завданням із зірочкою: сайт висне, петиція зникає, дехто не може авторизуватися. Але користувачі твіттеру не здаються й активно заохочують підписати петицію і інших, а також пояснюють чому це потрібно зробити.

Чому очільник МКІП — критична проблема для нашої країни, яку не можна ігнорувати пояснює у треді Дарка Гірна.

«Літо не почнеться, поки петиція щодо звільнення Ткаченка не набере необхідну кількість голосів», — пише засновник книгарні «Сенс» Олексій Ерінчак.

Євген Лір вважає, що Ткаченко один із найслабших міністрів культури в історії і це вже має свої згубні наслідки. 

«Пішов Шкарлет — піде і Ткаченко», — пише Олександр Биченко

Марія Кравченко рекомендує робити дихальні практики, поки сайт буде вантажитися:

«Хто не спить — чудова нагода спробувати підписати петицію за відставку Ткаченка. Берете тако: відкриваєте лінк і поки воно все грузить робите глибокий вдих-видих. Заразом і дихальні вправи поробите».

Користувачка твіттеру Alessa не розуміє, що люди роблять в інтернеті, якщо досі не підписали петицію:

«Кожного дня дивлюся на прогрес петиції про звільнення Ткаченка і не розумію, чого так повільно просувається. Якщо ви ще не підписали, не знаю, що ви робите в інтернеті».

«Я вами пишаюся. Крізь усі перепони ви проходите, щоб наблизити відставку Ткаченка!», — підбадьорює Марія Фіцджеральд.


Читайте також: Національна спілка кінематографістів позивається до Кабміну, аби скасувати повноваження Ради з підтримки кіно

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024