Головна
>
Відео
>

ТНМК випустили кліп на першу пісню з майбутнього міні-альбому

ТНМК випустили кліп на першу пісню з майбутнього міні-альбому

Сьогодні, 8 листопада, гурт ТНМК презентував відеокліп на сингл Янголи. Ця пісня є першою ластівкою з нового міні-альбому, реліз якого заплановано на 23 листопада. У пісні використовуються вокальні семпли з народних пісень жителів Західного Полісся.

Режисеркою кліпу стала відома українська дизайнерка Ольга Навроцька. Влітку вона презентувала інді-фешн фільм Inseparable, який отримав кілька премій від американського La Jolla International Fashion Film Festival. Саме він ліг в основу кліпу.

«Спочатку була музика, яку написав Фагот. Потім з’явилася ідея для фешн-відео. Потім слова пісні і, нарешті, кліп для ТНМК. Я побачила сцену, яка викликала в мені змішані почуття. Це був поцілунок ангела і демона. У цей момент я раптово усвідомила, наскільки близькі стосунки пов’язують добро і зло в нашому світі і зрозуміла, що вони нероздільні. Для мене це історія про внутрішню боротьбу. Про прийняття темної сторони життя», – прокоментувала режисерка.

Навроцька також розповіла, що усі костюми для відео було створені нею та її командою та частково взяти з колекцій бренду NAVRO. Наприклад, маски було зроблено на 3D-принтері, а гілки для головного убору взагалі зібрано на подвір’ї шоуруму Навроцької.

Нагадаємо, що нещодавно ТНМК стали героями нашої рубрики, в якій ми згадуємо та називаємо 12 найкращих пісень найвизначніших українських гуртів. Послухати плейліст та прочитати наші коментарі можна за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024