Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Tо Eternity на пісню «Несмачний мед»

Відео дня: дивимося кліп Tо Eternity на пісню «Несмачний мед»

Виконавець Tо Eternity випустив кліп на пісню Несмачний мед, що свого часу стала TikTok хітом 2022 року і потрапила до переліку найцікавіших релізів місяця за версією LiRoom. Кліп випустили напередодні річниці виходу пісні. 

Tо Eternity — творчий псевдонім Даніеля Оутоньє, українського артиста з нігерійським корінням. На початку 2022 року він виклав частину демозапису пісні Несмачний мед у TikTok, яка завірусилася. Вже у лютому 2023 року на головному бенгері музиканта було понад два мільйони стрімів та 91 тисяча слухачів на Spotify. 

Режисеркою кліпу стала Тетяна Ладиченко. Сам виконавець каже, що за останній рік дуже виріс і як музикант, і як особистість:

«Не хочу казати, що пісня для мене особиста, але паралелі присутні. У кліпі тема пісні та проблемних стосунків трошки більш розжована: як і для знайомого із піснею глядача, так і для нового слухача», — зазначає виконавець Даніель Оутоньє.

Тренд на пісню у TikTok давно минув, а відтак головний редактор Liroom Олексій Бондаренко каже, що є два варіанти: або кліп дати їй нове життя, або пройде непомічним:

«Враховуючи, що вся сцена ще тільки вчиться будувати стратегії навколо тіктока це може стати цікавим кейсом. А ще, це просто красива, яскрава, якісна робота, ще й в галузі попмузики. Відсилки на Веса Андерсона очевидні, але він уже став класикою для сучасної молоді, тож не можна в цьому дорікати. Чудова робота, якій нема в чому дорікнути».

Загалом у доробку виконавця — 5 синглів, які набрали сотні тисяч прослуховувань на стримінгах. Нині він готує повноформатний альбом, де буде багато колаборацій з іншими музикантами. Перша вийде на початку травня — це буде трек, записаний з українським інді-дуетом. 


Читайте також: 10 українських артистів, які стали відомі завдяки ТікТоку

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024