Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: vioria про новий альбом «Уроки флірту»

Пісня за піснею: vioria про новий альбом «Уроки флірту»

30 червня vioria випустила другий мініальбом Уроки флірту. Це — фірмовий попрок про відтінки відносин від легкої симпатії й флірту до закоханості, розчарування та болю. До релізу увійшло 6 пісень, серед яких — фіт з Райчу. 

Спеціально для нашої рубрики «Пісня за піснею» vioria розповіла про кожну пісню зі свого альбому.

vioria (справжнє ім’я Віолетта) — виконавиця з Гостомеля. Музичну кар’єру розпочала у 2022 році. Авдиторія співачки почала стрімко зростати після прем’єри синглів я просто хочу додому та хвора на любов. У листопаді того ж року вона випустила дебютний EP 6 причин закохатися шість треків релізу описують різні відтінки закоханості. А тепер випустила альбом Уроки флірту.

Ляльковод

Цей трек я придумала по фану. Але він подобається мені тим, що за сюжетом лірична героїня знає, що таке любов і повага до самої себе, тому відразу відшиває і не підпускає до себе хлопця, в якого є ті самі red flags.

Школа любові

Коли я починала робити цей трек, то відразу розуміла, що це буде фіт. Спочатку я запропонувала його одному відомому реперу з нової сцени, але йому не зайшло.

Тож з грудня по березень ідея цього незакінченого треку просто валялася і я вже думала забити на нього і не випускати. А потім вирішила запросити на фіт Райчу. Його парт мені дуже зайшов, тому ми на максимально теплому і дружньому вайбі записали й відзняли все для цього треку.

Ще додам для тих, хто нас шиперить — у Райчу є дівчина, яка працювала разом з нами: коли ми знімали сніпет, вона підказувала як краще стати, подивитися, обійнятися. Тому не забувайте: в 99%, коли ви бачите мене в тіктоці чи кліпі з якимось хлопцем, це означає лише одне — творчість і робота.

В чому я винна

Уф, з цього моменту починаються пісні на реальних подіях. Цей трек я придумала в листопаді після святкування з друзями свого першого мініальбому. 

Мені тоді подобалася одна людина, з якою, частіше за все, в кінці таких тусовок ми залишалися в окремій кімнаті й спілкувалися на особисті теми, і коли ми обіймалися — я відчувала ті самі «метелики в животі». Зараз вони вже давно подохли.

Але пісня саме про початок таких неконтрольованих почуттів.

Котик

Я почала писати цю пісню ще у вересні й вона мала увійти до першого мініальбому, але не вистачало місця, тому Котик чекав наступний альбом. Але на своїх перших сольниках я співала її. Котик — милий, романтичний трек, який сподобається всім, хто любить котиків.

Попелом

Це дуже сумний трек. Його не треба пояснювати, достатньо просто послухати, бо там все зрозуміло. Мені було важко в період, коли я писала його, але зараз просто слухаю і насолоджуюся.

Знову приїду

Я вважаю цей трек сильним за текстом і пишаюся, що сама його придумала.

Це останній трек на альбомі, який закінчується розчаруванням, закриває нарешті всю історію мініальбому і, начебто, ставить крапку на стосунках між дівчиною та хлопцем. 

Але судячи з тексту не до кінця, тому ось вам невеликий спойлер: в кінці липня в мене вийде сингл на цьому все. Це буде остання пісня про минулі стосунки й загалом на сумну тему. В наступних треках я хочу спробувати співати про щось інше, але й надалі буду писати пісні про кохання, бо це виходить в мене краще за все і завжди буде актуально!


Читайте також: Пісня за піснею: Tery про делюкс версію альбому «Теплий сніг»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024