Головна
>
Кіно
>

Відео дня: дивимося трейлер фільму «Як там Катя?»

Відео дня: дивимося трейлер фільму «Як там Катя?»

В мережі з’явився трейлер художнього фільму «Як там Катя?» Крістіни Тинькевич. Світова прем’єра фільму відбудеться 6 серпня на Міжнародному кінофестивалі у Локарно (Швейцарія).

 «Як там Катя?» — дебютна повнометражна художня робота режисерки. Соціальна драма розповідає історію лікарки швидкої допомоги Анни, яка шукає справедливості у недосконалому світі.

Ідея стрічки виникла у Крістіни Тинькевич, коли вона створювала короткометражний фільм «Solatium». За три роки після виходу короткометражного фільму режисерка вирішила перетворити цю історію на повнометражну стрічку.

За сюжетом Анна їде на виклик. Потрапляючи до пацієнта, вона розуміє, що він той чоловік, який вбив її дочку кілька років тому, коли їхав п’яним за кермом, але уникнув відповідальності. І тепер жінка стоїть перед вибором: врятувати його чи ні, нічого не зробити і дати йому вмерти. І вона обирає останній варіант.

Головну роль у фільмі зіграла Анастасія Карпенко.

Міжнародний кінофестиваль в Локарно — один з найдавніших та найпрестижніших кінофестивалів світу, започаткований у 1946 році. Він вважається четвертим за важливістю після Канн, Венеції і Берліна європейським кінофестивалем. Фільм представлять в конкурсній програмі «Concorso Cineasti del presente».


Читайте також: Дивимося трейлер фільму «Снайпер. Білий ворон»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024