Головна
>
Новини
>

Океану Ельзи випустили другий сингл зі свого майбутнього альбому

Океану Ельзи випустили другий сингл зі свого майбутнього альбому

Океан Ельзи презентує нову пісню під Тримай та кліп на неї. Це вже другий сингл гурту для майбутнього десятого повноформатного альбому.

Слухати Тримай на цифрових платформах можна за лінком.

У нашому новому альбомі буде достатньо експериментів зі звучанням, а от саме сьогоднішня прем’єра, пісня “Тримай – це, якщо хочете, класичний ОЕ, яким він є і як ми собі його уявляємо. Ми свідомо робили Тримай такою. Фактично — це крик душі, одягнений у краще музичне “океанівське” вбрання. — говорить Святослав Вакарчук.

Святослав написав цю пісню ще в лютому. Всього за три дні записали демо. А тоді почався студійний запис, участь у якому взяли всі музиканти групи. Тут довелося вже попрацювати довше. До роботи запросили навіть оркестр «Віртуози Києва».


Музичне відео на пісню зняв режисер Андрій Кириллов. За його словами, це історія про людей, на яких можна покластись

Для мене в пісні є невеличкий парадокс, суть якого окреслив би так: поки ти мене тримаєш – я можу літати! Це і стало нашою основною ідеєю, відображення якої я побачив в історії про двох людей, які колись припинили стосунки, а через багато років зрозуміли, що мають знову бути разом і повернутися в місце, де колись вони і розійшлись. — розповідає Андрій.


Нагадуємо, Святослав Вакарчук запустив проєкт Оранжерея, з яким планує проїхатись туром навесні. Проєкт уже випустив перший сингл.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024