Головна
>
Новини
>

Прем’єра проєкту Оранжерея Святослава Вакарчука

Прем’єра проєкту Оранжерея Святослава Вакарчука

Океан Ельзи дописує майбутній альбом, а тим часом Вакарчук запустив новий проєкт “Оранжерея“. Сьогодні в “Оранжереї” прем’єра першого кліпу та синглу Знову.

 «Ми записали її ще в роботі над альбомом Океану Ельзи, але зрозуміли, що це одна з тих пісень, в яких цікава своя доля, тому що вони записані з двома гітаристами, які не є гітаристами. Справа у тому, що наш бас-гітарист Денис і клавішник Мілош взяли не свої інструменти: вони зіграли на акустичних гітарах, а я ж зіграв на фортепіано. Ми відчули, що в цьому є певна енергія, варта бути записаною в окремому проєкті», — каже Вакарчук

Музиканти додають, що час від часу у гурту з’являються ліричні та інтимні пісні, які не дуже підходять для масштабних стадіонних шоу. Тому вони не потрапляють на альбоми Океану Ельзи. Тепер же Вакарчук збирається презентувати їх окремо у програмі “Оранжерея”, якою він займався на карантині.

Разом з піснею відбулась і презентація відео, яке зняте молодим режисером Олександром Коршаком в оранжереї у столичному національному комплексі “Експоцентр”  ВДНГ.

Що ж до майбутнього альбому Океану Ельзи, то робота над ним триває.


Нагадуємо, навесні Вакарчук планує тур з проєктом “Оранжерея“. До програми концертів Оранжереї увійдуть декілька нових пісень з майбутнього альбому Океану Ельзи. А також, камерні «домашні» версії пісень Океану та інших відомих композицій у нових аранжуваннях.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024