Головна
>
Відео
>

Ціна Ритму випустили кліп на пісню, що вийшла у 2013-му. Навіщо?

Ціна Ритму випустили кліп на пісню, що вийшла у 2013-му. Навіщо?

Сьогодні, 5 квітня, реп-гурт Ціна Ритму презентував кліп на свій старий трек MVP, який було презентовано у 2013-му. Таким чином, за словами артистів, вони планують завершити «олдскульну сагу»:

«У сучасному прогресивному світі все змінюється швидше, ніж будь-коли раніше. Змінюємось і ми, але одне залишається незмінним – це той вічний двигун, що знову і знову заставляє грати в цю гру та повертатись на «майданчик» у боротьбі за новий трофей.

Головним поршнем для створення нового релізу став трек MVP, який, ще в далекому 2013-му, дав старт для нашої науково-технічної практики. Ця композиція є частиною олдскульної саги Ціни Ритму, яка буде завершеною альбомом Вічний Двигун

Зйомки кліпу проходили у Львові, а у самому ролику можна побачити активних представників локальної реп-культури – окрема Паша Франик та Dj Westa (ведучі «Хіп-хоп слуховища Андрути»), івано-франківський реп-гурт Ліра, Dj Shon (представник лейблу Кіckit), львівський реп-гурт Глава 94, бібої та художники.

Окремо Ціна Ритму звертають увагу на «мув пінгвіна», який можна побачити впродовж усього відео:

«Впродовж всього відео було використано «мув пінгвіна», який був характерним для старої реп-школи 90-их років, тож ми його трішки видозмінили та повернули до життя. Ні, це не «скібіді», і не хайп танцем пінгвіна – це окрема одиниця незаморочених мувів, які дуже легко повторити, тож буде цікаво чи це під силу людям.»

У квітні гурт Ціна Ритму планує випустити альбом Вічний Двигун.

Фото: від учасників гурту

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024