Головна
>
Відео
>

Відео дня: лайв гурту Tik Tu

Відео дня: лайв гурту Tik Tu

Сьогодні, 20 лютого, гурт Tik Tu презентував лайв на пісню Планида з майбутнього альбому. Студійна версія синглу вийшла у вересні минулого року. Зйомка лайву відбувалась за участі Zinet production studio.

«Вже давно розвіяний міф про те, що Доля плете сіті із нашого життя та керує вдачею. Планида – це подорож до незвіданого давнього світу і пошук таємного, бажання з’ясувати, як примари у парад планет впливають на фортуну та людське життя. Час послабив їхні сили , усе що від цього залишилось — нічний шабаш та дикий спів, що лунає з гущі лісу та кличе за собою уже без тіні остраху», – прокоментували лайв музиканти.

Сингл Планида став першим презентованим треком з майбутнього альбому тернопільського гурту Tik Tu. Окрім нього, музиканти також презентували пісню Зима. Назва альбома і точна дата релізу платівки наразі невідома.

Нагадаємо, що дебютний альбом Tik Tu Shuma вийшов у 2016 році. Він потрапив у п’ятірку найкращих альбомів року за версією LiRoom. Читайте також як відбувалась презентація лонгплею в Києві за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024