Головна
>
Музика
>

«Туш тече, на мені строката сукня», — Tumazar і Кажанна випустили спільний трек «Плач»

«Туш тече, на мені строката сукня», — Tumazar і Кажанна випустили спільний трек «Плач»

Український виконавець Tumazar та авторка та виконавиця хіта Ти гірка Кажанна випустили спільний трек Плач про токсичні стосунки. Сніпет пісні завірусився в ТікТоці — на звук користувачі зняли 12,8 тисяч відео, а запис першого спільного виступу артистів із цим треком набрав майже мільйон переглядів.

Плач розповідає про токсичні стосунки двох партнерів, які доводять один одного до божевілля. Вони отримують задоволення від емоційних гойдалок, та при цьому іронізують один на одним. 

Tumazar розповів, що хотів зробити колабу з Кажанною ще після виходу її попереднього хіта Ти гірка:

«Мені дуже імпонували її відео з переспівами треків, тому якийсь час я просто розмірковував, яку пісню їй можна запропонувати для фіта. Написав їй, надіслав демку і ми домовились про співпрацю в перший же день знайомства», — каже музикант.

А для Кажанни пісня стала своєрідним маніфестом та викликом:

«Ти — людина, яка повністю вільна у своїх вчинках та рішеннях. Якщо некомфортно — ти можеш піти, хоч навіть посеред ночі. Якщо тобі щось не подобається — ти не повинна терпіти. Співаючи цю пісню, промовляючи цей текст ти мимоволі наповнюєшся впевненістю», — пояснює виконавиця.

Обоє виконавців розпочинали свою музичну діяльність як блогери. Пів року тому Tumazar дебютував із піснею Rings of Saturn, що розповідає про смуток та самотність, які виникають на порозі життєвих змін. Його справжнє ім’я Назар Туманік. Він також відомий, як Тумазарчик у Тіктоці, де ділиться лайфхаками з вивчення англійської.

Ганна Кажан теж тіктокерка, їй 22 роки, вона живе в Одесі та працює у торговельному центрі. Свої ролики вона знімала на складі серед коробок. Медіа Bird in Flight розповіло, що пісні Ганна пише з підліткового віку, але практично нічого не публікувала. ТікТок вона завела у 2021 році — напередодні Євробачення знімала відео про артистів, що виконують «шароварщину» і робила пародії на них.

@ganna.kazhan

♬ оригінальний звук – Кажанна

Популярність Кажанні приніс трек Ти гірка, на який користувачі зняли вже 14,2 тисячі відео.


Читайте також: Гурт Nazva випустив альбом «Гурма»: виконавці розповіли про кожен трек

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024