Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп гурту Tvorchi на трек «Shine»

Відео дня: дивимося кліп гурту Tvorchi на трек «Shine»

31 травня відбувся реліз синглу на кліпу на нього від гурту TvorchiShine. Це перший трек із нового альбому гурту Planet X, реліз якого заплановано на 13 вересня. Трек Shine відкриває нову космічну історію артистів, а відео — розповідає історію закоханості двох енергій з різних світів. Режисером кліпу став Руслан Махов.

«Пісня “Shine” — це перший епізод з нашої “Planet X”, яким ми ділимося зі слухачами. Вона, як сонячне затемнення, що викликає мурашки по тілу, з неї все починається. Кожна з пісень нашого нового альбому відтворює певні почуття, з тих, які ми пережили за останні три роки. “Shine” — про сяйво всередині нас, що показує дорогу, коли навколо темно», — діляться Tvorchi.

Головні герої футуристичної історії — соліст гурту Tvorchi Джеффрі та містична сфера, які знайомляться десь у далекому просторі. Інтерес один до одного переростає у щось більше, але вони надто різні, щоб об’єднатися. Коли пристрасть між двома доходить до свого піку трапляється вибух, що народжує щось зовсім нове.

Ідея відео Shine була натхненна теорією Великого вибуху, після якого, за версією дослідників, був створений наш Всесвіт. 

Робота над кліпом Shine — не перша співпраця режисера Руслана Махова та гурту Tvorchi. Раніше вони разом створили кліпи на треки I Can’t Stop, Разом та інші. Також Руслан Махова співпрацював із Володимиром Дантесом над кліпом Дура, Roxolana над кліпами Радісні очіСміливі мають щастя та іншими.

«Вважається, що наш всесвіт виник після Великого вибуху. А після чого виникла любов? Можливо, після вибуху між двома різними енергіями? У відео ми ділимося власною версією щодо цього», — розповів режисер кліпу. 

Разом з виходом першого треку Tvorchi відкрив треклист майбутнього альбому. До лонгплею увійде 14 треків, три з яких — фіти з українськими артистами: The Hardkiss, Klavdia Petrivna та The Maneken.

Фото: tvorchi_official/Instagram

Читайте також: Нічні вечірки можуть змінити регіон. Як «Шум Рейв» зі Слов’янська популяризує український Схід

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024