Головна
>
Новини
>

Український інститут відкриває перше закордонне представництво. Триває набір в команду

Український інститут відкриває перше закордонне представництво. Триває набір в команду

Німеччина стане першою країною, в якій відкриється закордонне представництво Українського інституту. Воно буде розташоване в Берліні й займатиметься популяризацією української культури в Німеччині.

В Українському інституті кажуть, що німецька авдиторія має обмежені знання про Україну та українську культуру й історію, які часто сприймаються крізь оптику російських інтерпретацій.

«Відкриття представництва Українського інституту у ФРН — це знакова подія та показник того, що культурна дипломатія залишається нашим пріоритетним напрямом. Бо “м’яка сила” — це ключ до ширшої військової, економічної та гуманітарної підтримки», — коментує Перша заступниця Міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

В установі зазначають, що започаткування представництва дозволить суттєво посилити культурну присутність України та системно співпрацювати з культурними, освітніми та науковими інституціями Німеччини. Так, у 2023 році заплановано втілити 18 проєктів і програм. 

Також зараз триває набір у команду представництва, яка у 2023 році складатиметься з трьох осіб: керівника, проєктного менеджера та комунікаційного менеджера, які обиратимуться через відкритий конкурс. 

Докладніша інформація про вакансії та кінцевий термін подання заявок розміщена за посиланням.  


Читайте також:

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024