Головна
>
Новини
>

Запускається нова інді-премія від Sziget та APPS. Переможець зможе виступити на фестивалі

Запускається нова інді-премія від Sziget та APPS. Переможець зможе виступити на фестивалі

Сьогодні, 19 березня, стартувала реєстрація учасників на премію APPS Music & SZIGET: Awards. Серед нагород — виступ на угорському фестивалі Sziget та призовий фонд 35 000 грн.

APPS Music & SZIGET: Awards – це колаборація премії APPS Music і фестивалю Sziget. «Ми зібралися разом, щоб визначити хто кращий. Ми добудемо самий сидр української музики на сьогодні і дамо їй аудиторію. Наша премія – шанс для талановитих і амбітних зробити відчутний крок вперед у своєму покликанні», — розповіли організатори.

У рамках спільної премії буде визначено гурт, який представить Україну на фестивалі Sziget. Уся процедура розбита на три етапи: реєстрація учасників (19 березня – 8 квітня), голосування фанів і журі та формування шорт-ліста (12 квітня – 3 травня), фінал і церемонія нагородження в Києві 26 травня.

Відбір відбуватиметься у двох категоріях: Europe для вже сформованих артистів і Young для початківців. Перші змагатимуться за право виступити в Угорщині та отримати 15 тисяч гривень, другі — 20 тисяч гривень.

Для реєстрації учасників необхідно зробити наступне:

1) оголосити про намір змагатись у конкурсі у пості Facebook та зібрати 50 репостів;
2) після цього оформити заявку, відповідно до вимог категорії, в якій змагаєшся.

Цього року у лайнапі Sziget вже заявлені Lana Del ReyKendrick Lamar, Mumford & Sons, Kygo, Arctic Monkeys, Dua Lipa та інші.

Нагадаємо, що минулого року ми були партнерами премії APPS. Тоді “Проривом року” було визнано гурт Indytronics, а “Кліп року” і “Хіт року” отримали Be My Guest.

Відбір на сцену Sziget проходив в Україні вже двічі: у 2015 році перемогу в конкурсі одержала Onuka, а у 2017-му — Atomic Simao.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024