Головна
>
Новини
>

Київський гурт Atomic Simao став переможцем конкурсного відбору на Sziget 2017

Київський гурт Atomic Simao став переможцем конкурсного відбору на Sziget 2017

Київський гурт Atomic Simao зіграє на Europe Stage угорського фестивалю Sziget 2017. Команда отримала таку можливість в результаті конкурсного відбору, фінал якого відбувся 30 квітня, в столичному клубі Sentrum.

На останньому етапі змагання за перемогу боролись музичні проекти Zetetics, Atmasfera, Detach, O.Torvald, Atomic Simao і The Cancel Band. Перших трьох фіналістів обрали за результатами інтернет-голосування, інших – професійне журі, до якого увійшли 12 представників музичної індустрії.

У фіналі конкурсу голоси журі розділилися між двома гуртами – O.Torvald та Atomic Simao. Врешті, в результаті додаткового голосування, Atomic Simao перемогли з різницею в один бал.

Переможця обирало журі після перегляду живих виступів всіх номінантів на сцені клубу Sentrum, 30 квітня.

В результаті перемоги, гурт Atomic Simao виступлять Europe Stage, де свої програми також представлять BRUTTO, Mother’s Cake, The Bombay Royale, ROOSEVELT, Puggy, Naâman, Lola Marsh, The Charm The Fury, Motorpsycho, Kinsfolk, ALMA, Elle Exxe, Klangstof, BAZZOOKAS, Biga Ranx та інші.

Крім того, організатори Sziget 2017 оголосили імена 27 виконавців, що зіграють на майданчику Campfire, серед яких опинились українці Stas Derkach & Bohdan Matviychuk та The Same Toy. Відбір проходив в форматі відкритого голосування. На майданчику Campfire виконавці презентують свої акустичні програми. Повний лайн-ап цієї локації можна знайти на офіційному сайті фестивалю.

Нагадаємо, 2 тижні тому фестиваль Sziget 2017 оголосив нові імена: Birdy, Biffy Clyro, Macklemore & Ryan Lewis та інші.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024