Головна
>
Кіно
>

На YouTube вийшов комедійний мультсеріал для дорослих «Університет Чупарського»

На YouTube вийшов комедійний мультсеріал для дорослих «Університет Чупарського»

На YouTube вийшов український комедійний мультсеріал для дорослих «Університет Чупарського». Автором ідеї став Микола Семенюк. Перша серія вже зібрала 200 тисяч переглядів.

«Університет Чупарського» розповідає про пригоди двох студентів – Остапа та Андрія, які навчаються у незвичайному українському університеті. Там щодня відбувається дивні події, через які герої постійно потрапляють у різні ситуації та пригоди. Кожен епізод має різний непередбачуваний сюжет.

Головні ролі в мультсеріалі зіграли актори дубляжу та українські ютубери  Михайло Карпань (Пан Карпан), Ігор Анісімов (AdrianZP), Юліан Грицевич (Падон), Денис Швецов (RendarosUA), Мар’яна Янкевич (MariAm Blog), Микола Антонов та Анна Пелих, які також  озвучували мультсеріал «Рік та Морті». 

Також у мульфільмі можна почути голоси Євгена Малухи, який озвучував Гомера Сімпсона, актора Дмитра Гаврилова відомого за озвучкою Тора, Дедпула та Відьмака, а також Романа Молодія та Аліси Гур’євої

Автор ідеї, художник та аніматор Микола Семенюк до створення мультсеріалу впродовж шести років працював у компанії «Нова пошта», а вечори присвячував вивченню основ анімації. Сценарій він писав разом з ютубером Михайлом Карпанем, що також займається монтажем відео та звуку мультфільму.

У першому сезоні мультсеріалу заплановано 10 епізодів, кожен тривалістю по 20 хвилин.  


Читайте також: Постгорор Станіслава Битюцького «Нетерпимість» вийшов онлайн

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024