Головна
>
Відео
>

Onuka випустили наповнений фольклорними образами кліп

Onuka випустили наповнений фольклорними образами кліп

Onuka презентували кліп на трек ZENIT, що вийшов окремим синглом влітку цього року. Режисером відео став саунд-продюсер гурту Євген Філатов, також відомий як The Maneken.

Центральним елементом кліпу стали українські міфічні та фольклорні образи, в яких помітні алюзії до символіки мексиканської, японської та африканських культур. Усі костюми було створено не з нуля, а використовуючи одяг із секондхенду. За словами дизайнерки Лесі Патоки, команді прийшлося зібрати 15 мішків речей, аби втілити у життя всі образи.

«Я сподіваюсь, завдяки ZENIT люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити», – розповіла Ната Жижченко, лідерка гурту ONUKA.

Напередодні випуску відео, усі костюми презентували у рамках святкового вертепу на «Кураж Базарі». Після дійства, яке Onuka, підготували спільно з Малим театром, п’ять масок було продано на благодійному аукціоні на підтримку фонду «Таблеточки».  Гурту вдалося зібрати 39 тисяч гривень.

Нагадаємо, що торік у гурту Onuka вийшов альбом MOZAЇKA. Послухати можна за посиланням.


Підписуйтеся на нас в Інстаграмі, Телеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
16 хв. тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024