Головна
>
LP
>

Vakula записав альбом фітів. Серед запрошених артистів – Іван Дорн, Monatik та Джамала

Vakula записав альбом фітів. Серед запрошених артистів – Іван Дорн, Monatik та Джамала

19 червня електронний продюсер Vakula презентував альбом-колаборацію із популярними соул та хіп-хоп артистами. Проєкт отримав назву Vakula & Friends, а альбом – Вне Времени. Послухати його можна на стрімінгах.

Як розповів Vakula, робота над альбомом почалася зі знайомства із MC Fame з гурту кАчевники. Вони планували записати спільний альбом, але згодом ідея розширилася, як і коло долучених артистів. Загалом серед «Друзів» альбома Den Da Funk, SUNSAY, Fuze Krec, OCRAN, J Scope, Іван Дорн, Jamala, Monatik та DJ Eazy.

Головну ідею альбому Вне Времени Vakula озвучує на треці Intro. Він розповідає, що присвячує цей альбом «батькам та матерям музики, яка впливала на мене [Vakula] протягом усього життя. Імена яких завжди лунають на моїх вустах та пам’яті». Серед інших він називає Еріку Баду, Марвіна Гея, Айзека Гейза, Боббі Гатчерсона, Браяна Іно, Джона Колтрейна та інших.

Нагадаємо, що раніше Vakula вже випускав спільний мініальбом з Іваном Дорном. У нього увійшло три треки – Опомнись, Во сне та Страсть.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
19 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024